AOB Auditores

Auditors València

Auditors a València, Auditoria a València

Auditoría de cuentas

Auditoría de subvenciones

Auditoría de fundaciones

Auditoría sector público

Informe pericial

AOB Auditores València AOB Auditors València

Auditors Valencia

Auditors Valencia

Empresa d'Auditoría a València

AOB Auditors València es una firma de servicis d'auditoria que té com principal objectiu la creació de valor i la voluntat d'estar prop de les empreses i organitzacions en les que col•labora i que aposten per creixer i millorar la seua posició dins del mercat.

L'equip

Nostres auditors professionals posseïxen la formació acadèmica, les competències i l'experiència que se requerix en el seu treball i la que nostra firma exigix per a mantindre la qualitat i el prestigi dels seus servicis. En AOB Auditors se destina part del temps dels seus professionals a la formació interna i externa, procurant una constant actualització dels coneixements tècnics de tot el seu equip d'auditoria.

Ademes de la de formació continuada, en AOB Auditors València, desenrollem tota una sèrie de dinàmiques d'actualització i de control de procediments i sistemes, en el fi d' aconseguir el major grau de qualitat en tots nostres servicis. Nostres professionals desenrotllen de forma regular activitats acadèmiques en el fi d'obtindre una constant actualització de les novetats, no soles llegislatives i Jurisprudencials, sinó també doctrinals i administratives que se vagen produint en el sector.

Conscients de la complexitat intrínseca del sector empresarial, AOB Auditors València conte en un equip de professionals especialitzats en diversos àmbits econòmics i tipus d'organitzacions que permet adoptar una perspectiva MULTIDISCIPLINAR a l'hora d'afrontar qualsevol situació.

El client

Una de nostres prioritats es la d'estar prop de nostres clients, i per a aixo oferim una metodologia de treball rigorós i eficaç en una flexibilitat i disponibilitat permanent, de la ma de nostre equip de professionals: tots ells posseïxen una experiència i formació contrastada i un alt compromís en el còdig de conducta de nostra professió basada en l'independència de criteri i la CONFIDENCIALIDAD, que supon una garantia del treball que ve realisant AOB Auditors València. A través d'esta col•laboració permanent en tots nostres clients, aconseguim una relació productiva i eficient, qualsevol que siga el tipus, sector i mida del seu negoci.

En AOB Auditors València plantegem un sistema de treball que mos permet, ademes de resoldre els problemes concrets que se mos plantegen, poder presentar les implicacions que podrien donar-se en un futur degut a canvis normatius i Jurisprudencials aixina com també les alternatives que eixos canvis podrien plantejar a les necessitats de nostres clients.

Servicis

Estem ubicats en València, prestant servicis d'Auditoria i Consultoria en tota la Comunitat Valenciana oferint a nostres clients la possibilitat de desplaçar-mos a on requerisquen nostres servicis per a poder atendre de la manera més eficient, pròxima i adequada.

Així mateix els nostres auditors persones físiques també estan inscrits en el ROAC. En l'actualitat el nostre equip d'auditors inscrits és 5 persones, així com 8 persones titulades per la universitat que estan preparant l'accés al ROAC.

Pots visitar les nostres oficines d'AOB Auditors Valencia a l'Avinguda Corts Valencianas 58 - 46015- València ( Edifici Oficines ) o posar-se en contacte amb els nostres Auditors de València cridant-nos al Telf: +34 960 454 124

AOB Auditors té com a objectius, el prestar un servei de qualitat en el treball i eficàcia i per a açò hem posat a la seua disposició una eina professional pràctica per a poder posar en contacte als nostres clients amb nosaltres Contacti amb Auditors València


A continuació mostrem els auditors que disposem en l'actualitat en AOB auditors:

Troba els millors auditors a la teva Localitat

Auditors | Auditors Alacant | Auditors Barcelona | Auditors Bilbao | Auditors Cádiz | Auditors Canarias | Auditors Galicia | Auditors Granada | Auditors Lleida | Auditors Madrid | Auditors Mallorca | Auditors Murcia | Auditors Oviedo | Auditors Sevilla | Auditors Tarragona | Auditors Valencia | Auditors Valladolid | Auditors Saragossa

Auditoría de Cuentas Anuales

En AOB auditores confeccionamos informes de auditoría de cuentas anuales para entidades medianas, somos auditores inscritos en el ROAC, en el ICAC, auditores nacionales...

Leer más...

Auditoría de Fundaciones y Asociaciones

Tras cumplir los requisitos, algunas fundaciones esta obligadas en auditarse, AOB auditores dispone de un departamento con 5 auditores ROAC especializados en las auditorías...

Leer más...

Informe de Justificación Subvenciones

Nuestros auditores tienen mas de 10 años de experiencia en la realizacion de informes de auditoría de justificación de subvenciones y/o ayudas que conceden los organismos públicos...

Leer más...

Ampliación y reducción de Capital

  • Informe de auditoría de ampliación de capital por reservas Valencia
  • Informe de auditoría de ampliación de capital por compensación créditos Valencia
  • Informe de auditoría para reducción de capital Valencia

Realizamos informes de ampliación o reducción de capital según la actual ley de sociedades de capital. Como auditores disponemos de un equipo especializado en estos informes...

Leer más...

Informes Periciales económicos

  • Informes periciales cálculo lucro cesante Valencia
  • Informes periciales económicos para justificación de despidos Valencia
  • Informes periciales para calculo indemnizaciones Valencia

Contamos con un equipo de peritos economistas especializados en la confección de informes periciales de carácter económico, para procedimientos de investigación financiera...

Leer más...

AOB Auditores es miembro de:

Auditores
especializados:

Como auditores independientes, inscritos en el ROAC, estamos especializados en auditorías de pequeñas y medianas de empresas de diversos sectores. Somos una firma nacional con auditores en toda España con presencia significativa en Madrid y Barcelona.

Auditores
con experiencia:

AOB Auditores es una firma compuesta con un equipo de auditores especializados, con más de 6 años de experiencia que nos permite realizar un proceso de selección del auditor más acorde y con más experiencia en el trabajo a realizar.

Auditores con
visión Internacional:

Conscientes de la importancia de la expansión internacional, AOB Auditores dispone de un departamento internacional en colaboración con ETL Internacional, con de más de 700 despachos a nivel europeo para satisfacer las necesidades de nuestros clientes.

banda roja izquierda

"En AOB AUDITORES sólo hacemos trabajos de auditoría."

banda roja derecha

Blog

Faqs

News

Social

Blog de Auditoria

Artículos sobre el mundo de la auditoría, noticias para auditores. recursos y actualidades.

Leer Blog »

Preguntas más frecuentes

Resolvemos sus dudas sobre la auditoría. Le damos respuestas profesionales a las prinicipáles cuestiones que nuestros clientes nos plantean.

Preguntas »

La Actualidad de AOB Auditores

AOB Auditores es una empresa dinámica, implicada en el sector, ofreciendo conferencas y seminarios sobre auditoría. Sigue nuestra actualidad.

* Introduzca su E-mail

Conecta con AOB Auditores

Estamos en las redes sociales, damos respuestas, enlaces de interés y material educativo. Síguenos!