AOB Auditores

Auditors Tarragona

Auditors a Tarragona, Auditoria a Tarragona

LLAME GRATIS AL:

900 670 682
AOB Auditores Tarragona AOB Auditors Tarragona

Auditors a Tarragona

L'oficina de AOB Auditors es troba a Tarragona, concretamente a Primer de Maig, 1, Planta 2 Porta A - Amposta i mantenim acords de col · laboració amb advocats i assessors fiscals de Tarragona que ens permeten treballar a la ciutat i la seva Àrea d'influència.Si ho desitja pot contactar al 902 112 936

Entenem que amb les nostres oficina de Tarragona, més la que comptem a Lleida ia Barcelona, podem oferir una operativitat en tota la Comunitat Catalana.

Disposem de personal titulat que parla i escriu correctament en català, cosa que ens afavoreix enormement la relació amb aquelles empreses o institucions que necessitin les seves auditories en aquest idioma.

Oficina de AOB Auditores de Cuentas en Tarragona, situada en pleno centro de la ciudad.

Treballem evidentment en pràcticament tots els sectors, però per a Tarragona, la nostra especialitat està en el sector industrial, agrícola, importació i exportació així com el Sector Turístic.

nostra firma d'auditoria AOB Auditors està inscrita en el Registre Oficial d'Auditors de Comptes d'Espanya ( ROAC ) amb el n ° S1058 i en el Institut de Censors Jurats de Comptes , així com en el Institut de Comptabilitat i Auditoria de Comptes (ICAC), que és un organisme autònom, adscrit al Ministeri d'Economia.

L'auditoria Tarragona li potenciarà la seva fiabilitat davant els seus Bancs, Proveïdors i clients.Evidentment entre els seus accionistes i els seus treballadors i fins i tot per a possibles inversions tant de compra com de venda.

Així mateix tots els nostres auditors de comptes estan inscrits en el ROAC.En l'actualitat el nostre equip d'auditors de comptes inscrits en el ROAC és a 7 persones, i comptem amb un equip humà de més de 15 personas.Esta és la situació de l'oficina de Tarragona.

Des de l'oficina de Tarragona nostres auditors presten els següents serveis :

 • Auditoria de Comptes Anuals i Comptes Anuals Consolidats.
 • Revisions limitades i de fets concrets i / o procediments acordats.
 • Auditoria de reporting Packages segons normes IAS, USGAAP ...
 • Informes complementaris i especials als Comptes Anuals ( Banc d'Espanya, CNMV, DGS, SAD ... )
 • Informes especials d'Auditoria segons la legislació vigent a Espanya.
 • Auditoria de control intern.
 • Auditoria del Sector Públic ( ens municipals, autonòmics, estatals, així com els organismes, empreses o entitats de dret públic dependents dels anteriors

Estem especialitzats en informes amb destinació final a l' CDTI i tot tipus de Subvencions i Ajudes que requereixen la intervenció d'un auditor.

Els auditors de comptes de l'oficina de Tarragona tenen l'experiència necessària i els coneixements per auditar la majoria de sectors de la nostra economia . Tenim auditors de comptes especialitzats en auditoria de societats industrials, auditors per a empreses comercials, auditors del sector de la construcció, auditors per societats estrangeres, auditors de companyies d'assegurances, auditors per a grups obligats a consolidar, auditors de societats internacionals, auditors per a empreses de transports, auditors per a societats d'internet, sector agrari, import- export, i Turisme.

Entre els nostres auditors comptem amb un ventall ampli d'especialistes i amb experiència contrastada.No treballem amb auditors juniors, tots els nostres auditors tenen més de tres anys d'experiència en el món de l'auditoria de comptes a Espanya.

AOB Auditors té com objectius , el prestar un servei de qualitat en el treball i eficàcia i per això hem posat a la seva disposició una eina professional pràctica per poder posar en contacte als nostres clients amb nosaltres Contacti amb Auditors Tarragona

Novetat: Recorda que ara ja pots gaudir de tota la pàgina web en Català


A continuació mostrem els auditors que disposem en l'actualitat en AOB auditors:

Troba els millors auditors a la teva Localitat

Auditors | Auditors Alacant | Auditors Barcelona | Auditors Bilbao | Auditors Cádiz | Auditors Canarias | Auditors Galicia | Auditors Granada | Auditors Lleida | Auditors Madrid | Auditors Mallorca | Auditors Murcia | Auditors Oviedo | Auditors Sevilla | Auditors Tarragona | Auditors Valencia | Auditors Valladolid | Auditors Saragossa

Auditoría de Cuentas Anuales

En AOB auditores confeccionamos informes de auditoría de cuentas anuales para entidades medianas, somos auditores inscritos en el ROAC, en el ICAC, auditores nacionales...

Leer más...

Auditoría de Fundaciones y Asociaciones

Tras cumplir los requisitos, algunas fundaciones esta obligadas en auditarse, AOB auditores dispone de un departamento con 5 auditores ROAC especializados en las auditorías...

Leer más...

Informe de Justificación Subvenciones

Nuestros auditores tienen mas de 10 años de experiencia en la realizacion de informes de auditoría de justificación de subvenciones y/o ayudas que conceden los organismos públicos...

Leer más...

Ampliación y reducción de Capital

 • Informe de auditoría de ampliación de capital por reservas Tarragona
 • Informe de auditoría de ampliación de capital por compensación créditos Tarragona
 • Informe de auditoría para reducción de capital Tarragona

Realizamos informes de ampliación o reducción de capital según la actual ley de sociedades de capital. Como auditores disponemos de un equipo especializado en estos informes...

Leer más...

Informes Periciales económicos

 • Informes periciales cálculo lucro cesante Tarragona
 • Informes periciales económicos para justificación de despidos Tarragona
 • Informes periciales para calculo indemnizaciones Tarragona

Contamos con un equipo de peritos economistas especializados en la confección de informes periciales de carácter económico, para procedimientos de investigación financiera...

Leer más...

AOB Auditores es miembro de:

Auditores
especializados:

Como auditores independientes, inscritos en el ROAC, estamos especializados en auditorías de pequeñas y medianas de empresas de diversos sectores. Somos una firma nacional con auditores en toda España con presencia significativa en Madrid y Barcelona.

Auditores
con experiencia:

AOB Auditores es una firma compuesta con un equipo de auditores especializados, con más de 6 años de experiencia que nos permite realizar un proceso de selección del auditor más acorde y con más experiencia en el trabajo a realizar.

Auditores con
visión Internacional:

Conscientes de la importancia de la expansión internacional, AOB Auditores dispone de un departamento internacional en colaboración con ETL Internacional, con de más de 700 despachos a nivel europeo para satisfacer las necesidades de nuestros clientes.

banda roja izquierda

"En AOB AUDITORES sólo hacemos trabajos de auditoría."

banda roja derecha

Blog

Faqs

News

Social

Blog de Auditoria

Artículos sobre el mundo de la auditoría, noticias para auditores. recursos y actualidades.

Leer Blog »

Preguntas más frecuentes

Resolvemos sus dudas sobre la auditoría. Le damos respuestas profesionales a las prinicipáles cuestiones que nuestros clientes nos plantean.

Preguntas »

La Actualidad de AOB Auditores

AOB Auditores es una empresa dinámica, implicada en el sector, ofreciendo conferencas y seminarios sobre auditoría. Sigue nuestra actualidad.

* Introduzca su E-mail

Conecta con AOB Auditores

Estamos en las redes sociales, damos respuestas, enlaces de interés y material educativo. Síguenos!